Ο μικρός Jake κατέκτησε τη μαύρη ζώνη σε ηλικία πέντε ετών

Ο πεντάχρονος Jake Frood από το Leeds στη Μεγάλη Βρετανία θεωρείται ένας από τους νεότερους κατόχους μαύρης ζώνης στο καράτε, παρά τη μάχη που δίνει κατά της νεανικής ρευματοειδούς αρθρίτιδας.Ο μικρός Jake ξεκίνησε τα μαθήματα καράτε σε ηλικία μόλις τριών ετών, με αφορμή την αγαπημένη του ταινία «The Karate Kid».

Ο πεντάχρονος είναι γραμμένος στο Κολλέγιο Πολεμικών Τεχνών του Leeds και ελπίζει να γίνει ένας πλήρως καταρτισμένος εκπαιδευτής μέχρι να γίνει 10 ετών, ενώ έχει λάβει ένα από τα κορυφαία βραβεία παρά τις δυσκολίες.

Όπως αναφέρει στη Daily Mail μία από τις νοσοκόμες που στο ιατρικό κέντρο όπου διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα ο πεντάχρονος Jake, θυμάται πόσο αδύναμα ήταν τα πόδια του σε ηλικία τριών ετών, ενώ δεν πιστεύει πόσο θεαματικά αποτελέσματα έχει η ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά της ηλικίας του που θα μπορούσαν να κάνουν ό, τι ο Jake. Μπορεί να είναι μικρός, αλλά είναι δυνατός. Είμαι πολύ περήφανη για όσα έχει επιτύχει», προσθέτει.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Brave black belt Jake fights through arthritis to show off moves00:38reEmbedit

Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading