5 σούπερ ασκήσεις με ιμάντες 1. Τοποθετήστε τα πέλματα στους ιμάντες και τα χέρια στο έδαφος λίγο πιο έξω από το άνοιγμα των ώμων. Εκτελέστε push ups  και  φέρτε τα γόνατα στο στήθος. Επιστρέψτε στη αρχική σας θέση ευθυγραμμίζοντας το σώμα σας

2. Τοποθετείστε το σώμα σας όπως και στην προηγούμενη άσκηση ,εκτελέστε push ups και  κάντε άρση λεκάνης.  Στις δυο αυτές ασκήσεις δώστε ιδιαίτερη προσοχή  στη θέση   της λεκάνης,   θα πρέπει να είναι σε απόλυτη ευθεία με το σώμα στην αρχική σας θέση και κατά την επαναφορά σε αυτή μετά την εκτέλεση των ασκήσεων.

3. Έχοντας και σε αυτή την άσκηση τα πέλματα στους ιμάντες και τα χέρια στο έδαφος με ευθυγραμμισμένο κορμό, φέρτε τα γόνατα στο πλάι , επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και εκτελέστε το ίδιο και για την άλλη πλευρά. Μπορείτε να εκτελέσετε την άσκηση χωρίς επαναφορά στην αρχική θέση, αλλά με συνεχόμενη εναλλαγή, λυγίζοντας εναλλάξ τα γόνατα, δεξιά- αριστερά.

4. Τοποθετείστε το ένα σας πέλμα στους ιμάντες και στηριχτείτε στο άλλο  πόδι. Ισορροπήστε και λυγίστε αργά – αργά το πόδι στήριξης  σχηματίζοντας ορθή γωνία με το γόνατό σας .  Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και εκτελέστε το ίδιο και για το άλλο πόδι.

5. Τοποθετήστε τις παλάμες σας στους ιμάντες και φέρτε το σώμα σας  όσο πιο παράλληλα μπορείτε με το έδαφος όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Τεντώστε τα χέρια σας σας, ευθυγραμμίστε τον κορμό σας και εκτελέστε την άσκηση λυγίζοντας του αγκώνες,

 

Καλή σας προπόνηση

 

πηγή:fitnesspulse.gr

 

 

Διάβασε Επίσης