31ος Κλασικός Μαραθώνιος – Αθήνα 2013 – Με ποιο παπούτσι θα τρέξεις;

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας αλλά και των αγώνων δρόμων 5 & 10 χλμ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Οργανωτική Επιτροπή, φορείς, κρατικοί και μη κυβερνητικοί, καθώς και εκατοντάδες εθελοντές δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου και ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία όπως έγινε και με τους προηγούμενους.

Ανάλογη αναμένεται και η συμμετοχή των δρομέων όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλο τον κόσμο που θέλουν να τρέξουν την αυθεντική διαδρομή όπως επίσης και να αγωνιστούν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας παίρνοντας μέρος στους αγώνες 5 και 10 χλμ.

Ήδη σε αυτές τις δυο αποστάσεις οι συμμετοχές έχουν «κλειδώσει» αφού τα αριθμητικά όρια που είχαν βάλει για λόγους ασφαλείας οι διοργανωτές συμπληρώθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Τόσο όμως για τον Κλασικό Μαραθώνιο, όσο και για το δυναμικό βάδισμα, τις δυο αυτές μεγάλες προκλήσεις, υπάρχουν ακόμη θέσεις για όσους αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να τρέξουν τα 42.195μ.

Ήδη πάνω από 9.500 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν τρία διαφορετικά πακέτα που μπορεί να επιλέξει κάθε δρομέας ενώ σημαντικές εκπτώσεις έχουν οι ομαδικές ( άνω των 10 ατόμων) εγγραφές.

Είναι πολλές οι εταιρείες που θα κυριαρχήσουν και φέτος και εμείς ψάχνουμε ποιο παπούτσι να φορέσουμε;

Σας παραθέτουμε μία Gallery με τα top παπούτσια για τρέξιμο που βρήκαμε στα website στην Αμερική..Περιμένουμε και τη γνώμη σας!

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital