Η κορυφαία εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού παγκοσμίως παρουσιάζει για τρίτη φορά το event που έγινε θεσμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, με τον Γιώργο Ξηρό και άλλους 10 κορυφαίους Έλληνες Fitness Professionals.

Η μεγάλη προπόνηση των 11! Οι κορυφαίοι Έλληνες Fitness Professionals σε προσκαλούν σε μία προπόνηση υψηλού επιπέδου!

Το event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 17:00 – 20:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, στο πλαίσιο των εκθέσεων Athens Half Marathon Expo & Sports Show και η είσοδος θα είναι δωρεάν!

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Οι Fitness Coaches που συμμετέχουν είναι οι : Γιώργος Ξηρός, Ιωάννα Δρανδάκη, Mirjan Tahiraj, Ελευθερία Ζαπαντιώτη, Μαρία Βισβάρδη, Νάνσυ Γκικάκη, Ζίνα Τασούλα, Παντελής Νικολαΐδης, Χρήστος Αντωνίου, Κώστας Ροδόπουλος και Δημήτρης Μπαγιας.

Περισσότερες πληροφορίες: