Η Bruna Luccas έγινε γνωστή για τις εντυπωσιακές της καμπύλες και το απίστευτα sexy γυμνασμένο κορμί της. Τα δύο αυτά δυνατά σημεία τής άνοιξαν διάπλατα το δρόμο του μόντελινγκ, όπου τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα ως fitness μοντέλο.

Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, ενώ έχει μεγάλο σουξέ και στο Instagram. Και στο ανδρικό κοινό, που προτιμά τις γυμνασμένες γυναίκες.

Ο λογαριασμός της μετράει περισσότερους από 1 εκατ. followers, ενώ κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της τα likes «πέφτουν» βροχή. Και με μια ματιά στο account της δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το λόγο.

Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι με μικροσκοπικά μπικίνι, που αναδεικνύουν τις θανατηφόρες καμπύλες και το γυμνασμένο κορμί της.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Bruna Luccas