Αυτό που χρειάζεται κάθε ασκούμενος στην αρχή είναι τέσσερα πράγματα. Κίνητρο, έμπνευση, ενέργεια και τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το γυμναστήριο Habitus σε Γλυφάδα και Κολωνάκι παρέχει όλα τα παραπάνω στους συνδρομητές του.

Σκοπός της δημιουργίας των γυμναστηρίων Habitus είναι να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων master trainers, τα εξατομικευμένα προγράμματα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να φτάσετε στο ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα.

Γυμναστείτε σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια απολαμβάνοντας βήμα – βήμα τη διαδρομή για τον καλύτερο εαυτό σας. Γιατί αυτός είναι και ο απαράβατος κανόνας των ιθυνόντων του γυμναστηρίου Habitus!

Βέβαια, αυτό που δεν ξεκαθαρίσαμε πιο πάνω είναι ότι το Habitus δεν παρέχει ακριβώς τις 4 αρχές για κάθε ασκούμενο. Η αλήθεια είναι ότι στα γυμναστήρια Habitus το κίνητρο και το αποτέλεσμα είστε εσείς οι ίδιοι! Από εσάς εμπνέονται και σας ωθούν να πετύχετε τους στόχους σας.

Άλλωστε τα προγράμματα εκγύμνασης Habitus Result Based Fitness® έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ασκούμενων και περιλαμβάνουν:

  1. Ανάλυση, καταγραφή αναγκών, lifestyle του ασκούμενου
  2. Test αξιολόγησης – έλεγχος προόδου του ασκούμενου
  3. Εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής – διατροφής

Στο Habitus θα βρείτε ακόμα υπηρεσίες όπως το E.M.S (Ηλεκτρομυοδιέγερση), ειδικό πρόγραμμα για τους καλοκαιρινούς μήνες, Personal Training και βοήθεια στις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες.

Διεύθυνση: Κύπρου 59, Γλυφάδα
T.K. 16674
Τηλ: 210.96.80.799
Site: www.habitus.gr
Facebook: Habitus Gym