Το Gym Tonic είναι ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας και σας δίνει την ευκαιρία να γυμναστείτε σε έναν χώρο 2.000 τμ εντελώς δωρεάν για 6 μήνες, μέσα από αυτό τον διαγωνισμό!

Εάν ψάχνετε τον ιδανικό χώρο για να ξεκινήσετε τη γυμναστική στα νότια προάστια, τότε το Gym Tonic είναι αυτό που αναζητάτε. Οικείος χώρος, σύγχρονα μηχανήματα και μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων σας περιμένουν υπό τις οδηγίες των καλύτερων προπονητών.

Ένας τυχερός όμως θα κερδίσει εντελώς δωρεάν μία συνδρομή 6 μηνών αξίας 190€ , ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα!

1. Κάνε Like στη σελίδα του Gym Tonic στο Facebook

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Please wait...

UPDATE : Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Θέμης Τσάτσος. Ο τυχερός έχει ανακοινωθεί για το δώρο του. Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο παρόν άρθρο. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τις συμμετοχές