Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να εκτονωθείς και να κάψεις θερμίδες!

Αν σου αρέσει το πόσο δυναμικά είναι αθλήματα όπως η πυγμαχία, το tae kwon do ή το muay thai, αλλά δεν έχεις χρόνο για να γραφτείς σε έναν σύλλογο, εμείς είμαστε εδώ για εσένα. Σου βρήκαμε λοιπόν την τέλεια προπόνηση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου, σε περίπου μισή ώρα. Και σου προτείνουμε να την κάνεις σήμερα, χωρίς δικαιολογίες και αναβολές.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις από αυτές που θα έκανες σε προπονήσεις πολεμικών τεχνών όπως boxing, kung fu, tae kwon do, capoeira και muay thai, γυμνάζει όλο το σώμα και είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να ιδρώσεις πολύ και να κάψεις θερμίδες. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Εμείς όχι!

Βάλε λοιπόν τα αθλητικά σου και πάτα το play!

Πηγή