Το ολοκαίνουριο και καινοτόμο project “Like A Pro” είναι προ των πυλών και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Και για το… καλωσόρισμα σας κάνει δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια Saucony Freedom ISO.

Είναι καινοτόμο, μοναδικό και ανεπανάληπτο. Έχει 100% αποτελεσματικότητα, καλύπτει πλήρως τις πραγματικές σας ανάγκες, υλοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες σας. Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι είναι, σε λίγο καιρό θα μάθετε περισσότερα.

Μέχρι τότε, κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας: Πάρτε μέρος στην κλήρωση για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Saucony Freedom ISO με εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και full length τεχνολογία EVERUN σε όλη τη σόλα.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Για να είσαι ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει τα παπούτσια απαιτούνται τα παρακάτω βήματα.

1. Κάνετε Like στη σελίδα του Like A Pro και του Gimnastirio.gr στο Facebook

2. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

Please wait...

3. Κοινοποιώντας το link του διαγωνισμού διπλασιάζετε τις πιθανότητες για να είστε ο νικητής.

UPDATE : Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Παναγιώτης Αθανασίου. Ο τυχερός έχει ήδη ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη ημέρα εντός του κειμένου!