Ο αρχαιότερος σύλλογος στον Πειραιά ακούει στο όνομα Α.Γ.Σ. Ξιφασκίας ΑΞΙΟΝ, αφού από το 1992 διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους το άθλημα της ξιφασκίας με μεγάλη επιτυχία.

O αθλητικός Α.Γ.Σ. Ξιφασκίας ΑΞΙΟΝ Πειραιά έχει μια συνεχή πορεία στο Ολυμπιακό άθλημα της ξιφασκίας από το 1992, στο ξίφος μονομαχίας, ενώ από το 2007 καλλιεργείται και η εκπαίδευση στο ξίφος ασκήσεως.

Έχει τμήμα ενηλίκων όπου διδάσκεται το ξίφος μονομαχίας, καθώς και παιδικό τμήμα που διδάσκεται το ξίφος ασκήσεως. Υπάρχει ακόμα τμήμα για παιδιά ηλικίας πέντε έως οκτώ ετών, προετοιμάζοντας τα για μια υγιή και μακροπρόθεσμη πορεία στη ξιφασκία.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Προπονητής του συλλόγου είναι ο Γεώργιος Ε. Γεωργάς που είναι πιστοποιημένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.

Από το Σεπτέμβριο του 2013 ξεκίνησε και τμήμα Ιστορικής ξιφασκίας όπου οι ασκούμενοι διδάσκονται στα όπλα της μεσαιωνικής και αναγεννησιακής περιόδου.

Διεύθυνση : Πραξιτέλους 120, Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας : 210.41.00.518 / 210.42.96.484
Facebook Page : Α.Γ.Σ Ξιφασκίας ΑΞΙΟΝ Πειραιά