Για το Palestra Active δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Στην εικοσαετή παρουσία του στο χώρο του Fitness, έχει αποδείξει και με το παραπάνω γιατί είναι ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια στην Ελλάδα! Αν θες να ξεκινήσεις γυμναστική κάτω από τις οδηγίες έμπειρων ανθρώπων και με τον πληρέστερο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Το Palestra Active κάνει δώρο σε έναν τυχερό ή μία τυχερή μια ετήσια συνδρομή αξίας 350 ευρώ! Απέναντι από τον Πύργο Αθηνών θα βρείτε έναν χώρο 7.000 τετραγωνικών μέτρων εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα και μηχανήματα.

Από εκεί και πέρα θα έχετε τη δυνατότητα να ασκηθείτε υπό τις οδηγίες καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε άμεσα τους στόχους σας.

Για να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει την ετήσια συνδρομή στο Palestra Active χρειάζονται δύο βήματα.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

1. Κάνε Like στη σελίδα του Palestra Active στο Facebook

 

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.

Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό κερδίζεις αυτομάτως ένα Free Week στο Palestra Active.

Please wait...

Μεσογείων 2-4 T.K. 11527, Αμπελόκηποι Πύργος Αθηνών

Τηλ: (210) 777-0606

Email:info@palestra.gr Sιτε:

UPDATΕ: Νικητής του διαγωνισμού ο Ρονάλντο Τοσκολάρι. Ο νικητής θα λάβει σχετικό mail για τον τρόπο εξαργύρωσης του δώρου του!

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην τρέχουσα ανάρτηση. Καλή επιτυχία!