Στην εικοσαετή πορεία του, το γυμναστήριο PALESTRA ACTIVE ανταποκρίνεται με συνέπεια στις πολλές και ποικίλες ανάγκες των μελών του με συνεχείς εξελίξεις, επεκτάσεις και προσαρμογές και προσφέρει πάντα τις ιδανικότερες συνθήκες εκγύμνασης.

Το γυμναστήριο PALESTRA ACTIVE εδρεύει στον Πύργο Αθηνών, κεντρικά στην Αθήνα, σε ένα νευραλγικό σημείο της πόλης που είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι υπηρεσίες του gym PALESTRA ACTIVE παρέχονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που καλύπτουν ένα συνολικό εμβαδόν 7.000 τ.μ. Το PALESTRA ACTIVE είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα, μηχανήματα και ελεύθερα βάρη και προσφέρει τα πιο σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες fitness. Για την άνετη εξυπηρέτησή σου, τις καθημερινές η αίθουσα Fitness & Weights του PALESTRA ACTIVE λειτουργεί όλο το 24ωρο!

Τα ομαδικά προγράμματα του PALESTRA ACTIVE διεξάγονται από διεθνώς καταξιωμένους instructors σε αίθουσες που προσφέρουν αντικραδασμικά δάπεδα, πλήρη εξοπλισμό και κλιματιζόμενο και εξαεριζόμενο περιβάλλον. Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, μπορείς να συμμετέχεις στα ομαδικά προγράμματα, στο Spinning, στο CrossActive, στο studio Pilates και στο studio PMG (Personal Mini Group) του PALESTRA ACTIVE όπου τα TRX και το Power Vibe είναι στη διάθεσή σου.

Δώσε στον εαυτό σου όλα όσα του αξίζουν: άσκηση, πολυτέλεια, χαμόγελο και φυσικά τον ωφέλιμο χρόνο που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες εκγύμνασης του PALESTRA ACTIVE, στους Αμπελόκηπους, ακολούθησε τους παρακάτω συνδέσμους.

WELLNESS

Η γυμναστική αναμφισβήτητα είναι πρώτιστης σημασίας για την υγεία σου και την ευεξία σου. Εκτός απ’ αυτή όμως, όλοι έχουμε την ανάγκη για χαλάρωση και περιποίηση. Στο PALESTRA ACTIVE, στους Αμπελόκηπους, εκπληρώνουμε και αυτή σου την ανάγκη με τις υπηρεσίες ευεξίας (Wellness) που στεγάζονται σε κατάλληλα διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους μας.

Οι χώροι Wellness βρίσκονται στους χώρους των αποδυτηρίων, δύο για τους άνδρες και ένας για τις γυναίκες. Εκεί θα βρεις 3 χώρους sauna και 3 hammam, χωριστά για τους άνδρες και τις γυναίκες. Σε ξεχωριστό χώρο μπορείς να απολαύσεις ένα βαθύ μαύρισμα στο Solarium του γυμναστηρίου μας.

Σε ξεχωριστό studio ειδικά διαμορφωμένο για χαλάρωση και προσωπική περιποίηση, το Spa του PALESTRA ACTIVE, μπορείς να απολαύσεις μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες προσώπου και σώματος καθώς και πολλά είδη massage και υπηρεσίες manicure και pedicure.

Ομορφιά, ξεκούραση, και χαλάρωση συμπληρώνουν το μοναδικό αποτέλεσμα και την καταπληκτική εμπειρία που εγγυάται το PALESTRA ACTIVE!

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 07:00 – 23:00, Κυριακή 10:00 – 23:00

Μασάζ
Σάουνα
Σολάριουμ
Χαμάμ
Μανικιούρ
Πεντικιούρ

Δες εδώ τις προσφορές του Palestra Active.

Δες εδώ όλα τα ομαδικά προγράμματα του Palestra Active.

Μεσογείων 2-4
T.K. 11527, ΑμπελόκηποιΠύργος Αθηνών
Τηλ: (210) 777-0606
Email:info@palestra.gr
Sιτε: PALESTRA ACTIVE
Facebook: PalestrActive

 

 

Διάβασε Επίσης