Μεγαλώνεις κάθε χρόνο, αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, αλλά χρειάζεται να βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση και όχι να τη μειώνεις, και αυτό είναι κάτι που αλλάζει.

Γι ‘αυτό, κάθε χρόνο, όρισε μία μέρα και κάνε μία προπόνηση που θα σου υπενθυμίζει ότι είσαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από πέρισυ, άσχετα από την ηλικία που διανύεις, και ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Τί μπορείς λοιπόν να κάνεις; O Bobby Maximus, training director στο γυμναστήριο Jones, ένα από τα πιο ελίτ και hardcore γυμναστήρια της Αμερικής, ο οποίος έχει πιάσει πολλαπλά παγκόσμια ρεκόρ δύναμης-αντοχής. (Ακολουθήστε τον στο Instagram @bobbymaximus και εδώ ) σου δείχνει τον τρόπο: Ξεκίνα από το πόσο ετών είσαι. Ο αριθμός της ηλικίας σου θα είναι και οι επαναλήψεις που θα κάνεις για κάθε μία άσκηση. Έτσι λοιπόν εάν είσαι π.χ. 35 ετών θα κάνεις 35 squats και 35 προβολές για 35 φορές. Δηλαδή 2.450 συνολικές επαναλήψεις! Προσπάθησε να ολοκληρώνεις κάθε σετ όσο πιο γρήγορα μπορείς.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Οι 2 ασκήσεις

Κάνε αυτές τις δύο ασκήσεις που τονώνουν τους μυς και στοχεύουν κυρίως σε γλουτούς, δικέφαλους και τετρακέφαλους αλλά που υποδηλώνουν και το αν είσαι σε φόρμα.

1 Squats με το σωματικό σου βάρος

2 Προβολές

Πηγή: wefit.gr