Θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική (ή να ξαναρχίσετε) μετά το break των εορτών, αλλά τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση; Το Oxygen Fitness προνοεί και έχει τη λύση για εσάς, αφού χαρίζει σε έναν τυχερό μια 6μηνη συνδρομή με χρήση όλων των οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα.

Το σημαντικό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής είναι να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε έναν πολύ οικείο χώρο, όπως για παράδειγμα στο σπίτι σας. Αυτό που έχει καταφέρει το Oxygen Fitness στο Παλαιό Φάληρο και γι’ αυτό που ξεχωρίζει, είναι ότι φιλοξενεί τους ανθρώπους σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον που αφενός τους βοηθάει να εναρμονιστούν πιο γρήγορα και αφετέρου φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στη γυμναστική μας.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Εάν λοιπόν θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα την άσκηση και να γυμνάζεσαι δωρεάν για τους επόμενους 6 μήνες, δεν έχεις από το να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του Oxygen Fitness σε δυο απλά βήματα.

1. Κάνε Like στη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook

 

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Συμπληρώστε το όνομα και το επώνυμό σας

Συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο

Συμπληρώστε το email σας

Συμπληρώστε την περιοχή που μένετε

Please wait...

 

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί 28 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επομένη στην τρέχουσα ανάρτηση. Καλή επιτυχία σε όλους!

NIKHΤΡΙΑ η Χριστίνα Μιχελίδου από το Παλαιό Φάληρο.