Στο σύγχρονο χώρο του Fitness Elite στη Νέα Σμύρνη θα βρεις όλα τα όργανα εκγύμνασης που ψάχνεις, καθώς και πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων. Τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις την ετήσια συνδρομή σου στο γυμναστήριο, ένα πρόγραμμα διατροφής, καθώς και έξι λιπομετρήσεις. Ένα δώρο συνολικής αξίας 190 ευρώ.

Οι γιορτές πλέον πέρασαν και αν μη τι άλλο αυτό που χρειαζόμαστε οι περισσότεροι είναι λίγη γυμναστική για να επιστρέψουμε στον… ίσιο δρόμο. Και τι καλύτερο από μια δωρεάν ετήσια συνδρομή σε ένα από τα πιο πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια στην Αθήνα.

Δείτε το γυμναστήριο εδώ

Το Fitness Elite στη Νέα Σμύρνη δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει το ετήσιο πακέτο γυμναστικής του και επιπλέον την ευκαιρία να βρει την κατάλληλη διατροφή για εκείνον, με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα. Ακόμα, στον διαγωνισμό συμπεριλαμβάνονται κι έξι λιπομετρήσεις.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Το ακριβό δώρο του Fitness Elite μπορεί να γίνει δικό σας μέσα από δύο απλά βήματα!

1. Κάνε Like στη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook

 

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Συμπληρώστε το όνομα και το επίθετό σας

Συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο

Συμπληρώστε το email σας

Συμπληρώστε την περιοχή που μένετε

Please wait...

 

UPDATE: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος και θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από το γυμναστήριο για να ξεκινήσει την συνδρομή του.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην τρέχουσα ανάρτηση. Καλή επιτυχία σε όλους!