Υγειοσωματική Fitness and Beauty Club

Ένας άρτια εξοπλισμένος Χώρος με τη νέα σειρά εργονομικών οργάνων της Tecnogym, υπό την καθοδήγηση έμπειρου προσωπικού είναι στην διάθεση σας.

Προσωπικά προγράμματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία σας, τον στόχο σας, το ιατρικό σας ιστορικό φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα γρήγορα και υγιεινά.

Ακόμα, εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την αποκατάσταση ορθοπεδικών προβλημάτων και διαμορφώνει προγράμματα για παιδιά και εφήβους.

 

Το γυμναστήριο παρέχει Group Personal καθώς και πολλά ομαδικά προγράμματα για όλα τα γούστα και τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

 

Group Personal

Spining

Trx

Cross Fit

Power Plate

 

Ομαδικά Προγράμματα

Power Yoga, Aerobic, Body Tonic, Body Sculpt, Super Hips – ABS,  Fit Box,  Pilates, Total Body , Zumba, Functional Training, Kick Box, Latin Cardio

 

Διεύθυνση: Βρυούλων 39  172 37, Υμηττός – Αθήνα

Tηλ1. +30 210 76 25 352
Tηλ2. +30 210 76 25 286
E-mail: info@igiosomatiki.gr
Facebook: igiosomatiki
Site: www.igiosomatiki.gr

 

Γυμναστήρια Βύρωνας