14Wins ( Αγιοι Ανάργυροι )

Το γυμναστήριο 14Wins έκανε την εμφάνισή του στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα κι έκτοτε απαριθμεί χιλιάδες ευχαριστημένους ασκούμενους και την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη γυμναστική!

Το 14Wins βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους και στο χώρο του, μπορείτε να δοκιμάσετε πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων υπό τις οδηγίες των προπονητών, καθώς και ασκήσεις στα δίαφορα μηχανήματα που θα βρείτε στο γυμναστήριο.

Το 14Wins είναι κατασκευασμένο με τις γερμανικές προδιαγραφές γυμναστηρίων, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι ασκούμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του χώρου δίχως πρόβλημα και με σχετική ευκολία!

Στο γυμναστήριο θα βρείτε προγράμματα όπως Aerobic, Pilates, Kick Boxing, Δυναμικά Μισάωρα, Tae Kwon Do, Zumba, E-Personal Trainer, Αποκατάσταση κ.ά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ψάχνετε κάποιον χώρο για να ξεκινήσετε την καθημερινή σας γυμναστική, τότε το 14Wins στους Αγίους Αναργύρους είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Καραϊσκάκη 28 & Πινδάρου 6, Αγιοι Ανάργυροι
T.K. 13562
Τηλ: 2102626149
Site: www.14wins.gr/
Facebook: 14Wins

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »