11951152_1122163817812633_1456394248788118456_n

Το HEALTH STUDIO ΚΑΡΒΕΛΑ είναι το παλιότερο ιδιωτικό γυμναστήριο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1960 από τον Χρήστο Καρβέλα καθηγητή Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχο της τότε ΕΑΣΑ.

…ένα όνομα ταυτόσημο με την σοβαρότητα και την αξιοπιστία.

Η πρώτη έδρα ήταν στο κέντρο της Αθήνας (συμβολή των οδών Γενναδίου και Σουηδίας), στοχεύοντας στο πιο ανεπτυγμένο κομμάτι του , Ελληνικού πληθυσμού, το οποίο διατηρώντας επαφή με τις διεθνείς εξελίξεις μπορούσε να κατανοήσει τον ρόλο της σωματικής άσκησης στην διασφάλιση της υγείας, της μακροζωίας και της ποιότητας της ζωής. Γρήγορα βρήκε πιστούς πελάτες και στα δύο φύλα και δημιούργησε ένα όνομα ταυτόσημο με την σοβαρότητα και την αξιοπιστία.

Ενα μεγάλο μέρος των ασκουμένων του, τον ακολούθησαν και στους νέους χώρους που μεταστέγασε το Γυμναστήριο, με τελευταίο σταθμό το Χαλάνδρι. Στα 53 και πλέον χρόνια λειτουργίας του το Γυμναστήριο, δημιούργησε μακροχρόνιες συνεργασίες με γυμναστές , οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας και γνώσης που ζητούνται.

Σήμερα η διοίκηση του Γυμναστηρίου έχει περάσει στα χέρια της Αιμιλίας Καρβέλα, η οποία συνεχίζει την ίδια φιλοσοφία με τους πελάτες και τα αυστηρά κριτήρια με τους συνεργάτες της. Διαρκώς εξελισσόμενο τοHEALTH STUDIO ΚΑΡΒΕΛΑ, συνεχίζει να αποτελεί, όχι πια τον μοναδικό, αλλά σίγουρα, έναν από τους λίγους χώρους σωματικής άσκηση στον ιδιωτικό τομέα, στον οποίο η επιστημονική γνώση και η ειλικρινής αντιμετώπιση του πελάτη, συνεργάζονται αρμονικά για να προσφέρουν, τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από «καθαρή γυμναστική».

Ανακαινισμένο για μια ακόμα φορά και εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, το HEALTH STUDIO ΚΑΡΒΕΛΑ αναπτύσσεται πλέον σε όλους τους τομείς της σωματικής άσκησης – από την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την διασφάλιση της υγείας, μέχρι τη σωματική διάπλαση και την μεγιστοποίηση της σωματικής απόδοσης – και καταφέρνει να καλύπτει με επιτυχία τις απαιτήσεις των μελών του.

Το HEALTH STUDIO ΚΑΡΒΕΛΑ σέβεται τον αθλούμενο και ασκεί με συνείδηση το λειτούργημα του, που είναι η φυσική αγωγή ή καλύτερα η προστασία της υγείας μέσω της άθλησης. Το HEALTH STUDIO ΚΑΡΒΕΛΑ, καταφέρνει από το 1960, να στέκεται στην κορυφή των ιδιωτικών αθλητικών χώρων της πρωτεύουσας και να υποστηρίζει το Χαλάνδρι και τους πολίτες του με υψηλές υπηρεσίες αθλητικού πολιτισμού. Στις μοντέρνες εγκαταστάσεις μας (1000 m2 ενιαίος κλιματιζόμενος χώρος) κυριαρχούν τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα για την ανάπτυξη της αερόβιας ικανότητας, αλλά και μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, με ατομικό πρόγραμμα ασκήσεων για κάθε αθλούμενο. Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας προς τα μέλη μας με ότι νέο κυκλοφορεί στον χώρο του fitness, όπως : TRX, Power Plate, crossfit, zumba κά…..

Προσφέρουμε επίσης Personal training, ιδιαίτερο μάθημα από έμπειρο γυμναστή – personal trainer, που προσφέρει:

  • Ιδιαίτερο μάθημα από έμπειρο γυμναστή – personal trainer
  • Προσωπική επίβλεψη για την αποφυγή τραυματισμών
  • Παρακίνηση για σας που βαριέστε εύκολα όταν γυμνάζεστε
  • Έξυπνη, γρήγορη και αποτελεσματική εκγύμναση
  • Παρακίνηση για την σύντομη επίτευξη του στόχου σας
  • Εγγυημένα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Τα προγράμματα γίνονται υπό την συνεχή καθοδήγηση πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής, . Στο χώρο μας, για τη χαλάρωση σας θα βρείτε: Sauna – Steam bath – Jacuzzi . Είμαστε ανοικτά από Δευτέρα εώς Παρασκευή: 7 π.μ. – 11 μ.μ. και Σάββατο: 7 π.μ. – 8 μ.μ. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόσθετες Παροχές

 

Δοκιμάστε δωρεάν τις δυνάμεις σας για 7 ημέρες!

Γνωρίστε το HEALTH STUDIO ΚΑΡΒΕΛΑ ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες !!!!

Δείτε τα προγράμματα εδώ,

 

Ευχαριστούμε που τόσα χρόνια εσείς ξεχωρίζετε το HEALTH STUDIO ΚΑΡΒΕΛΑ και το κατατάσσετε πρώτο στις προτιμήσεις σας.

 

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε μας!

Εθν. Αντιστάσεως 84
152 31 Χαλάδρι
Αττική

T: 210 67 25 055
F: 210 67 55 659
E: info@healthstudio.gr

Facebook: HealthStudioKarvela

Site: www.healthstudio.gr

Ανοιxτά από Δευτέρα εώς Παρασκευή: 07.00 – 23.00 και Σάββατο: 07.00 – 20.00

Διάβασε Επίσης