Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για γυμναστήρια στην Ελλάδα, ενώνει δυνάμεις με το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής!

Το gimnastirio.gr συνεργάζεται με το nutraholic.com και εσείς επωφελείστε!

Για να συστηθούμε και να γνωριστούμε, από σήμερα Παρασκευή 24/10/2014 έως και την Πέμπτη 31/10/2014 έχετε 5% επί της τιμής του καταλόγου, στις εξής εταιρείες: 4+ NUTRITION, AMIX, BIOTECH USA, BPI SPORTS,BULK POWDERS, CHIBA EVERBUILD, FIT SPO, GNC, HAYA LABS, LECHEEK NUTRITION, MEX, MUTANT,MYPROTEIN, MYVITAMINS, NATROL, NOW, OLIMP, PHARMA FREAK, PRIMAFORCE, PROLAB, QNT, SCHIEK,SCITEC, UNIVERSAL ANIMAL, USP LABS, VEMOHERB, VITARGO, βάζοντας τον κωδικό: gym5 στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Promo Code = gym5

Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες, ανεξαρτήτως ποσού!!!  

5% επιπλέον έκπτωση από την τιμή που εμφανίζεται στην σελίδα τη στιγμή της παραγγελίας σας.

πχ. το προϊόν: AMIX MuscleCore Re-Core Concentrate 540g. Με αρχική τιμή 36€, έχει έκπτωση 20% και κοστίζει 28,80€. Έχει τιμή αυτή τη στιγμή 28,80€ με 20% έκπτωση. Εσείς θα το αγοράσετε με 25% έκπτωση, στην τιμή: των 27€!

Επίσης η εταιρεία μας σας κάνει και δώρα τα εξής για να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα!   Μόλις υπερβείτε τα 50€παραγγελίας, γράφοντας στα σχόλια της παραγγελίας σας:   γράψτε στα σχόλια της παραγγελίας σας “Basic“, θα βάλουμε δώρο το

HAYA LABS Basic Adult Multivitamin 100 Tabs. Αξίας 11€!

Στα 100€ μπορείτε να διαλέξετε οποιοδήποτε δώρο από αυτά που αναγράφονται στην σελίδα ΔΩΡΑ κανονικά με την παραγγελία σας.

Και μόλις υπερβείτε τα 150€, βάζοντας στα σχόλια της παραγγελίας σας “t-shirt(γράψτε και το μέγεθος που επιθυμείτε), θα προσθέσουμε στην παραγγελία σας το NUTRAHOLIC T-shirt αξίας 10€!

Σε περίπτωση που θέλετε πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο αποστολής, παράδοσης και τυχόν χρεώσεις παρακαλούμε πατήστε εδώ: Αποστολή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή και για την τηλεφωνική σας παραγγελία, μπορείτε να καλέσετε στο +30 211 198 1762 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 19:00.