Η Ελεάννα είναι γυμνάστρια, Personal Trainer, προπονήτρια κολύμβησης και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Είναι επίσης, πτυχιούχος Ιδιωτικής Σχολής με ειδικότητες Aerobics, Pilates και Personal Training, αλλά και αναγνωρισμένη Zumba και Aqua Zumba Instructor. Επιπρόσθετα, είναι απόφοιτος της Ιδιωτικής Σχολής Base Training στο κομμάτι του Personal Training.

Αφοσιωμένη στο να παρέχει υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένες τεχνικές εκγύμνασης φροντίζει πάντα να ενημερώνεται για τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μορφές γυμναστικής. Διαθέτει εκτενή εμπειρία καθώς εργάζεται ως personal trainer τα τελευταία 5 χρόνια σε γνωστά γυμναστήρια αλλά και ιδιωτικούς χώρους.

Όντας παθιασμένη με το αντικείμενο της έχει στο ενεργητικό της πλήθος επιτυχιών σε όλους τους τομείς της εξειδίκευσης της.

Αυτό που τη διακρίνει έναντι άλλων είναι η εξαιρετική της ικανότητα να ‘’διαβάζει’’ και να αξιολογεί τις ανάγκες των μαθητών/πελατών της και να αναπτύσσει πρακτικά, επιτεύξιμα και καινοτόμα  προγράμματα γυμναστικής ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.