Εμπνεύσου από τα 9 ωραιότερα και πιο γυμνασμένα οπίσθια του Hollywood και φόρα τα αθλητικά σου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έλσα Πατάκι


Μία ματιά στα οπίσθια της Έλσα Πατάκι θα σε πείσει να φορέσεις τα αθλητικά σου παπούτσια και να κάνει μερικά καθίσματα.

Μπαρ Ρεφαέλι


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’αυτό: Το Ισραηλινό μοντέλο γνωρίζει πολύ καλά πως να γυμνάζει τα οπίσθιά της και το αποτέλεσμα είναι εμφανές.

Τζέσικα Μπίελ


Η Τζέσικα είναι γνωστή για τα εκπληκτικά της οπίσθια πράγμα που έχει πετύχει με τρελή γυμναστική μιας και είναι junkie του είδους. Όπως φαίνεται, μάλιστα, η σκληρή δουλειά έχει αποδώσει μια χαρά.

Μπιγιονσέ


Θα ήταν έγκλημα να μην περιλαμβάναμε την Queen B σε αυτή τη λίστα. Οι καμπύλες της είναι θανατηφόρες.. το ίδιο και τα οπίσθιά της.

Σάλμα Χάγιεκ


Η καμπυλώδης Σάλμα δείχνει πιο fit από ποτέ στα 46 της χρόνια αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε αυτή την ηλικία μπορείς να έχεις εκπληκτικό κορμί.

Τζέσικα Άλμπα


Συγγραφέας, ηθοποιός, μητέρα, επιχειρηματίας και πολλά άλλα.. και παρόλα αυτά βρίσκει χρόνο να γυμνάζεται παρόλο που η γυμναστική είναι κάτι που συχαίνεται.

Έβα Λονγκόρια


Παρόλο που έχει κλείσει τα 40 της χρόνια η Έβα έχει ένα από τα πιο αισθησιακά κορμία στο Hollywood. Επομένως, δε θα μπορούσε να βρίσκεται στη λίστα με τα ωραιότερα οπίσθια.

Έβα Μέντες


Βγαίνει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και περιμένει και το παιδί του. Παρόλα αυτά υπάρχει και άλλος ένας λόγος για να τη ζηλεύουμε. Και αυτός είναι τα τέλεια οπίσθιά της.

Χάιντεν Πάνετιερ


Διανύει και αυτή την πρώτη της εγκυμοσύνη αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα με τα ωραιότερα οπίσθια.

Πηγή: faysbook.gr

Διάβασε Επίσης