Προσφορές από το Βody Control.

39€ / 3 Μήνες & 69€ / 6 Μήνες.

Κλείσε μια δοκιμαστική προπόνηση και γνώρισε ένα από τους καλύτερους χώρους του Fitness από κοντά.

 

Από μία Άκρως Επιστημονικά καταρτισμένη Ομάδα, που θα ασχοληθεί με τον κάθε έναν ξεχωριστά από εσάς, για να μπορέσετε να επιτύχετε το καλύτερο Αποτέλεσμα .

Λίγα λόγια για το Body Control Gym

body control 1

Ο Παναγιώτης Δημάκος το 1994 δημιούργησε το Body Control για να δώσει κάτι μοναδικό στη Καλλιθέα σε όποιον αναζητεί την σιγουριά και την προσωπική επαφή. Στην μακροχρόνια αυτή πορεία, καθημερινή ανησυχία είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες σε κάθε μέλος.

Σε ένα πενταόροφο κτίριο, οι 4 όροφοι φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου. Στο πρώτο όροφο θα βρείτε διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα και stepper ενώ στο τρίτο όροφο τα βάρη (ελεύθερα και με επιλογή κιλών). Ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στα Ομαδικά Προγράμματα. Στο τέταρτο όροφο θα βρείτε την δεύτερη αίθουσα για τα εξειδικευμένα μικρά group και τα αποδυτήρια.

body control 3

Το προσωπικό είναι καταρτισμένο για την θέση που διατηρεί. Οι γυμναστές των Ομαδικών είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι για τα προγράμματα που προσφέρουν. Οι προσωπικοί γυμναστές είναι πάντα στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν. Φυσικά να σας ετοιμάσουν το ατομικό πρόγραμμα άσκησης και να σας βοηθήσουν σε κάθε τι που πιθανόν να χρειαστείτε

 

Eπικοινωνία

Ελ. Βενιζέλου 241, 17673 / Καλλιθέα

Τηλ. (210) 9578464 / (210) 9578388

E-mail: info@bodycontrol.gr

Site: www.bodycontrol.gr