Σε ένα πενταόροφο κτίριο, οι 4 όροφοι φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου. Στο πρώτο όροφο θα βρείτε διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα και stepper ενώ στο τρίτο όροφο τα βάρη (ελεύθερα και με επιλογή κιλών). Ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στα Ομαδικά Προγράμματα. Στο τέταρτο όροφο θα βρείτε την δεύτερη αίθουσα για τα εξειδικευμένα μικρά group και τα αποδυτήρια.

 

Ο Παναγιώτης Δημάκος το 1994 δημιούργησε το Body Control για να δώσει κάτι μοναδικό στη Καλλιθέα σε όποιον αναζητεί την σιγουριά και την προσωπική επαφή. Στην μακροχρόνια αυτή πορεία, καθημερινή ανησυχία είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες σε κάθε μέλος.

Θέλετε να νοιώθετε ότι εσείς και τα μέλη της οικογένειας σας βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον; Τόσο η διοίκηση το προσωπικό και ταυτόχρονα τα μέλη μας φροντίζουν το περιβάλλον να είναι ασφαλές από κάθε άποψη, ιδανικό για σας και για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα των ομαδικών με κριτήριο την δική σας εξυπηρέτηση. Άσχετα από μέρα ή ώρα μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα που θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες αντρών και γυναικών άσχετα από επίπεδο φυσικής κατάστασης, ηλικίας ή προηγούμενης εμπειρίας. Ο γυμναστής θα δώσει τις επιλογές για όλους

Κανένας περιορισμός λόγω μέρας ή ώρας. Είμαστε σε πλήρη λειτουργία 7 μέρες την εβδομάδα. Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00-23:00 Σάββατο από τις 10:00-20:00 και την Κυριακή από τις 11:00-15:00. Το γυμναστήριο παραμένει κλειστό μόνο κατά τις επίσημες αργίες της χώρας, όπως Χριστούγεννα Πάσχα και δεκαπενταύγουστο.

 

Δες εδώ τα ομαδικά προγράμματα του Body Control

Πρόγραμμα γυμναστηρίου.

body-control-5 body-control-6

Eπικοινωνία

Ελ. Βενιζέλου 241, 17673 / Καλλιθέα

Τηλ. (210) 9578464 / (210) 9578388

E-mail: info@bodycontrol.gr

Site: www.bodycontrol.gr

 

Διάβασε Επίσης