Ένας χώρος 270 τ.μ. που σχεδιάστηκε για να αποπνέει συγκέντρωση, έμπνευση και εσωτερική απελευθέρωση. Με κύρια αίθουσα διδασκαλίας 140 τ.μ. ειδικό πάτωμα που απορροφά τους κραδασμούς, περιστρεφόμενους και στατικούς στύλους, κρεμαστούς στύλους με επένδυση από αντιολισθητικό υλικό, εναέρια πανιά και πλήρη εξοπλισμό που καλύπτει κάθε ανάγκη εκγύμνασης του σώματος. Όλα τα μαθήματα διαρκούν 80 λεπτά και οι μαθητές μας συμμετέχουν δωρεάν στα free practice!

Η σχολή προσφέρει μαθήματα ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα, για όλους, άσχετα με το φύλο, την ηλικία και το επίπεδο του καθενός. Διαμορφώνουμε το πρόγραμμα της σχολής έτσι ώστε να βολεύει ΕΣΑΣ! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη λύση. Προσφέρουμε επίσης εκπαίδευση pole dance instructors, διοργάνωση pole dance show για το event σας, ενοικίαση στύλων και stage και ενοικίαση pole dance studio για τις προπονήσεις σας!

  • Pole Dance/Fitness/Stretching Instructor : Margie Zavitsanou
  • Contemporary Pole Dance : Margie Zavitsanou & Lilly Koutsandrea
  • Hip-Hop/Ballet : Lilly Koutsandrea
  • Yoga Instructor : Marigo Angelidou

 

Σε κάθε μάθημα διδάσκονται spins, tricks και χορευτικά βήματα ανάλογα με το επίπεδο και ενώνονται σε μικρούς συνδυασμούς. Το κάθε άτομο ανεβαίνει επίπεδο με το δικό του ρυθμό. Στο μάθημα δίνονται παραλλαγές των τρικ ξεχωριστά για κάθε μαθητή ώστε να αναδειχτούν τα διαφορετικά φυσικά χαρίσματα του καθενός.

Level 1
Για αρχάριους. Διδάσκονται τα πρώτα spins, βασικές λαβές και στροφές.

Level 2
Η μαγεία του pole dance αποκαλύπτεται! Αναποδογυρίζουμε και αρχίζουμε να αψηφούμε τη βαρύτητα!

Level 3
Το να κρεμόσαστε ανάποδα είναι δεύτερη φύση σας; Καιρός να ανεβείτε επίπεδο και να μάθετε πολλές ενδιαφέρουσες καινούργιες πόζες και λαβές!

Level 4
Σε αυτό το σημείο προφανώς κάνετε pole πάνω από ένα χρόνο και ξέρετε πόσο εθιστικό είναι! Ονειρεύεστε ότι κάνετε όλες τις τρελές κινήσεις που βλέπετε στα video των pole stars. Είστε σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας!

Level 5
Τελειοποιούμε όσα έχετε μάθει ως τώρα για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διδάσκονται handsprings, drops, άπειρα variations και ακροβατικά στο στύλο.

Flow Motion
Ένα μάθημα με έμφαση στην αρμονική κίνηση και στην τελειοποίηση της τεχνικής μας στο στύλο, αλλά και στο χώρο. Μέσα από χορογραφημένους συνδυασμούς, ασκήσεις αυτοσχεδιασμού και τεχνικές freestyle εμπλουτίζουμε την κινησιολογία μας και μαθαίνουμε να ελέγχουμε το σώμα μας συνειδητά και να εκφραζόμαστε αβίαστα.

Power Stretch
Μία ολοκληρωμένη πρόταση fitness για όλα τα επίπεδα, για άντρες και γυναίκες! Μία προπόνηση με ενδυναμωτικές και διατατικές ασκήσεις με στύλους, πανιά, λάστιχα, βαράκια, ιμάντες, blocks και ένα όργανο stretching!

Μπαλέτο Ενηλίκων
Το μπαλέτο είναι οι θεμελιώδεις αρχές της κίνησης, η βάση και η αρχή για κάθε είδος χορού. Προσφέρει βελτίωση της ποιότητας στην κίνηση, χορευτικότητα, σωστή ενδυνάμωση ποδιών και κορμού, ευλυγισία, επιμήκυνση της σπονδυλικής στήλης, σωστή χρήση της αναπνοής, ισορροπία, σωστή στάση του σώματος και γενικά βελτίωση της συνολικής εμφάνισης. Το μάθημα είναι δομημένο έτσι ώστε να γίνουν εύκολα αντιληπτές οι βασικές αρχές του μπαλέτου γι’ αυτό και αποτελείται και από ασκήσεις barre a terre πριν από τις ασκήσεις στην μπάρα, στο κέντρο και από γωνία. Το barre a terre είναι οι ασκήσεις της μπάρας στο πάτωμα με τέτοιο τρόπο ώστε το σώμα εύκολα να γνωρίσει τη συγκεκριμένη τεχνική. Το μάθημα απευθύνεται σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την τεχνική του μπαλέτου και επιθυμούν να την γνωρίσουν.

Contemporary Pole Dance
Η τέχνη του σύγχρονου χορού ενώνεται με την τεχνική του Pole Dance! Δύο δυναμικές, δύο διαφορετικοί τρόποι ενδυνάμωσης, η δύναμη προς τη γη και η δύναμη στον αέρα γίνονται “ένα”. Γινόμαστε “ένα” με τη μουσική και με το χώρο, “ένα” ανάμεσα σε δύο τεχνικές, “ένα” μεταξύ μας. Ο σύγχρονος χορός μάς βοηθάει να γνωρίσουμε το σώμα μας και το ρυθμό, να κινούμαστε στο χώρο και στο χρόνο αρμονικά, είτε ατομικά είτε ομαδικά. Μας προσφέρει αρμονική κίνηση, ευλυγισία, γνωριμία με τον εαυτό μας και με ό,τι κινείται γύρω μας. Όλα αυτά συμπληρώνονται από τη δυναμικότητα του Pole Dance. Ένας διαφορετικός τρόπος κίνησης όπου ακροβατούμε με άξονά μας το στύλο, μακριά απο το έδαφος! Αναιρούμε κάθε προκατάληψη και ενώνουμε δύο διαφορετικά είδη χορού. Ό,τι γίνεται στο έδαφος μπορεί να γίνει και μακριά από αυτό, με όργανο το σώμα μας και όλα δένονται μεταξύ τους με τη χορευτικότητα!

Exotic Pole Flow
To exotic pole dance είναι το πιο θηλυκό από όλα τα στιλ αλλά και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης! Θα μάθουμε σαγηνευτικές και σέξι κινήσεις και πόζες στο στύλο και στο πάτωμα μέσα από χορογραφημένους συνδυασμούς. Φοράμε τα τακούνια μας και ξεπερνάμε τις ανασφάλειές μας! Ιδανικό για όλα τα επίπεδα.

Hip Hop
Το Hip Hop ξεκίνησε τη δεκαετία του ’70 κυρίως στην Νέα Υόρκη ως είδος μουσικής και ως κουλτούρα. Γρήγορα έγινε γνωστό και ως είδος χορού και από το ‘δρόμο’ πέρασε στις σχολές χορού. Το Hip Hop αποτελείται από πολλά είδη, jazz, latin και άλλα, περιλαμβάνει break dance και έχει μεγάλη ποικιλία κινήσεων. Σκοπός του μαθήματος είναι η απόκτηση ελευθερίας της κίνησης και η ενδυνάμωση μέσα από την αερόβια άσκηση. Το Hip Hop είναι ένα είδος χορού ελεύθερο, δυναμικό και χωρίς όρια!

Τα παιδία παίζει
Ώρα να γνωρίσουν και τα παιδιά την εναέρια εκγύμναση και το χορό! Ουσιαστικά μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά γυμνάζονται και μαθαίνουν πως λειτουργεί το σώμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια θετική εμπειρία στα παιδιά ώστε να μαθαίνουν από μικρά να αγαπούν και να φροντίζουν το σώμα τους!

Yoga Handstands
Στο μάθημα θα ασχοληθούμε με τα κατακόρυφα και τις στηρίξεις στα χέρια σε διάφορες παραλλαγές μέσω της πρακτικής της yoga, δυναμώνοντας τον κορμό και τα χέρια. Στόχος μας είναι να εξερευνήσουμε και να αναπτύξουμε τις δυνατότητές μας με σωστή ευθυγράμμιση και συνειδητή αναπνοή και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα.

Stretching
Μία κινησιολογική προσέγγιση της μυϊκής ελαστικότητας με τεχνικές dynamic και PNF stretching. Το stretching μειώνει το άγχος, προσφέρει χαλάρωση και ανακουφίζει από τον πόνο αθλητές και χορευτές, αλλά και όσους επιβαρύνονται λόγω καθιστικής ζωής και πολύωρης εργασίας.

Morning Spin All Levels
Μάθημα ανοιχτού επιπέδου όπου θα συνδυάζουμε fitness, χορό και ακροβατικά στο στύλο, με παραλλαγές για όλα τα επίπεδα.

 

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμφιαράου 59 – 4ος όροφος
10442 Athens, Greece
Τηλ: 2110122952 – 6948087335
Διεύθυνση email: spin.top.poledance@gmail.com
Site:http: spintopathens.gr
Facebook: SpinTop.poledance