Έναν υπερσύγχρονο χώρο φιλοξενεί το ΟΑΚΑ, το Αρένα ΟΑΚΑ του Γιώργου Μπαλωμένου και του Κώστα Παππά, κορυφαίοι Πρωταθλητές και προπονητές  καράτε και οι δυο.

Το ΑΡΕΝΑ ΟΑΚΑ στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, άνετο και λιτό, άρτια εξοπλισμένο με όλα τα όργανα για κάθε απαίτηση λειτουργικής προπόνησης. Παρέχει δωρεάν πάρκινγκ και ασφάλεια. Οι εξειδικευμένοι προπονητές παρέχουν τη μέγιστη προσοχή και καθοδήγηση σε προσωπικό κ ομαδικό επίπεδο με στόχο να δείτε το σώμα σας να αλλάζει,τη διατήρηση της υγείας κ τη βελτίωση της αντοχής κ της δύναμης. Το αθλητικό τμήμα του καράτε παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα απο ηλικία,φύλο την ολοκληρωμένη γνώση κ τεχνική των πρωταθλητών-προπονητών σε κάθε επίπεδο.

Καράτε:

Σε καθαρό,φιλικό & λειτουργικό περιβάλλον γίνονται μαθήματα καράτε για όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για την πολεμική τέχνη που διδάσκει πειθαρχία, συγχρονισμό κινήσεων, βελτιώνει την υγεία σώματος κ μυαλού, χαρίζει αυτοπεποίθηση, ευλυγισία, ηρεμία σε ατομικό κ ομαδικό επίπεδο. Λειτουργούν τμήματα παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων. Η διαφορά μας είναι ότι στο ΑΡΕΝΑ ΟΑΚΑ διδάσκουν πτυχιούχοι προπονητές καράτε, πιστοποιημένοι από την Ελληνική Ομοσπονδοία Καράτε. Έχουν υπάρξει οι ίδιοι αθλητές κ πρωταθλητές σε Πανελλήνιο κ Παγκόσμιο επίπεδο κ υπάρχει άμεση συνεργασία του συλλόγου μας με Ομοσπονδοίες Καράτε στην Αμερική κ με δυνατότητα συμμετοχής σε σεμινάρια & άλλες δραστηριότητες του αθλήματος στην Ελλάδα κ το εξωτερικό.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΩΡΕΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 Επικοινωνία

ΤΗΛ: 698.60.99.129

FACEBOOK: ArenaOakaStadium

SITE: www.arena-oaka.gr